Uw wens is bij ons mogelijk

Bent u op zoek naar een 3 of 4 gangen diner? Klik hier om een kijkje te nemen op de menukaart, u kunt op deze pagina direct bestellen.

Wilt u liever zelf een buffet samenstellen, of wilt u uw medewerkers voorzien van een gerecht? Kijk ook voor deze optie op onze bestelpagina. Klik hier voor de menukaart. 

Organiseert u een evenement en wilt u dit verrijken met warme en/of koude hapjes? Wij hebben een uitgebreid assortiment, geheel naar wens samen te stellen. Via onze bestelwebsite ziet u een overzicht van de verschillende assortimenten hapjes. Klik hier voor de menukaart. 

 

Bent u op zoek naar een geheel verzorgde BBQ-avond? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Wij zijn te bereiken op 0348-431080.

Tevens is het mogelijk om de verzorging geheel uit handen te geven door de medewerkers van Midas Catering uit te laten serveren. Vraag vrijblijvend een offerte aan, dit kan via onderstaande link op deze website. 

Heeft u zelf originele ideeën  of wensen voor bijvoorbeeld een diner, buffet of borrel, laat het ons weten, wij denken graag mee! Wij hebben ook ervaring met het aankleden van evenementen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

Zie hier enkele video voorbeelden van onze events